Konfirmation

Da du blev døbt, sagde dine forældre ja på dine vegne. Ved konfirmationen er det din egen tur til at sige ja til den kristne tro.
Ved konfirmationen bekræfter Gud det løfte, han gav, da du blev døbt. Nemlig løftet om altid at være der for dig. Også når du nu går fra at være barn til at være ung, for konfirmationen er det kirkelige ritual, der markerer overgangen fra barndom og ungdom.

Mange konfirmander er i tvivl, om de nu tror rigtigt eller nok til at blive konfirmeret. Men man kan ikke sætte tro på formler, så det handler ikke om at tro nok. Tro handler også om tvivl. Og så er det så heldigt, at det ikke kun er dig, der skal sige ja ved konfirmationen. Det er nemlig først og fremmest Gud, der bekræfter at være med dig. Så man kan sige, at du ved konfirmationen ikke siger noget om, hvor meget eller lidt, du tror. Men du siger ja til at blive velsignet og til at Gud er en del af dit liv.
Du skal dog være døbt for at kunne blive konfirmeret, så hvis du ikke allerede er døbt, skal du døbes, før du kan blive konfirmeret.

Du kan læse mere om konfirmationen og dens betydning her:

Tilmelding til konfirmation 2020

Fredag den 1. februar begynder indskrivningen til konfirmation 2020 og tilmeldingsblanketten finder du her.

Den skal printes ud og udfyldes og afleveres på kirkens kontor eller i kirkens postkasse på

Henrik Hertz Vej 1.

HUSK!! DU MÅ ALDRIG SENDE PERSONFØLSOMME DATA I EN ALMINDELIG MAIL!!

De tre konfirmationsdatoer er fredag den 8. maj ved sognepræst Lars Sølling.

Lørdag den 9. maj ved sognepræst Katrine Bjørn Andersen.

Lørdag den 23. maj ved sognepræst Jens Bærentzen.

Sæt kryds ved den dag du ønsker.

De kommende konfirmander følger undervisning hos den præst der også skal konfirmere dem. Konfirmationsforberedelse er en forudsætning for konfirmation. Der er mødepligt til undervisningen.

Omkring 1. juni modtager I information om undervisningens start.

Undervisningen ligger tirsdage og torsdage kl. 14.30 -16.00.

Man går til præst en gang om ugen, enten tirsdag eller torsdag.