Konfirmation

Da du blev døbt, sagde dine forældre ja på dine vegne. Ved konfirmationen er det din egen tur til at sige ja til den kristne tro.
Ved konfirmationen bekræfter Gud det løfte, han gav, da du blev døbt. Nemlig løftet om altid at være der for dig. Også når du nu går fra at være barn til at være ung, for konfirmationen er det kirkelige ritual, der markerer overgangen fra barndom og ungdom.

Mange konfirmander er i tvivl, om de nu tror rigtigt eller nok til at blive konfirmeret. Men man kan ikke sætte tro på formler, så det handler ikke om at tro nok. Tro handler også om tvivl. Og så er det så heldigt, at det ikke kun er dig, der skal sige ja ved konfirmationen. Det er nemlig først og fremmest Gud, der bekræfter at være med dig. Så man kan sige, at du ved konfirmationen ikke siger noget om, hvor meget eller lidt, du tror. Men du siger ja til at blive velsignet og til at Gud er en del af dit liv.
Du skal dog være døbt for at kunne blive konfirmeret, så hvis du ikke allerede er døbt, skal du døbes, før du kan blive konfirmeret.

Du kan læse mere om konfirmationen og dens betydning her:

Konfirmation 2018

Tilmelding til konfirmation 2018 i Ordrup Kirke sker via denne blanket

Der er konfirmation på følgende dage:

Bededag, 27. april 2018 kl. 10 & kl. 12. v./ Lars Sølling

Undervisningen på Lars hold finder sted tirsdage kl. 14.30-16.00 i Sognegården

Lørdag d. 28. april 2018 kl. 10 & kl. 12. v. Katrine Bjørn Andersen

Undervisningen på Katrines hold finder sted torsdage kl. 14.30 - 16.00 i Sognegården

Lørdag d. 12. maj 2018 kl. 10 & kl. 12. v. Jens Bærentzen

Undervisningen på Jens hold finder sted torsdage kl. 14.30 - 16.00 i Sognegården