Konfirmation

Da du blev døbt, sagde dine forældre ja på dine vegne. Ved konfirmationen er det din egen tur til at sige ja til den kristne tro.
Ved konfirmationen bekræfter Gud det løfte, han gav, da du blev døbt. Nemlig løftet om altid at være der for dig. Også når du nu går fra at være barn til at være ung, for konfirmationen er det kirkelige ritual, der markerer overgangen fra barndom og ungdom.

Mange konfirmander er i tvivl, om de nu tror rigtigt eller nok til at blive konfirmeret. Men man kan ikke sætte tro på formler, så det handler ikke om at tro nok. Tro handler også om tvivl. Og så er det så heldigt, at det ikke kun er dig, der skal sige ja ved konfirmationen. Det er nemlig først og fremmest Gud, der bekræfter at være med dig. Så man kan sige, at du ved konfirmationen ikke siger noget om, hvor meget eller lidt, du tror. Men du siger ja til at blive velsignet og til at Gud er en del af dit liv.
Du skal dog være døbt for at kunne blive konfirmeret, så hvis du ikke allerede er døbt, skal du døbes, før du kan blive konfirmeret.

Du kan læse mere om konfirmationen og dens betydning her:

Tilmelding til konfirmation i Ordrup Kirke 2019

Tilmelding til konfirmation 2019 i Ordrup Kirke sker via denne blanket

VIGTIGT! Send aldrig personfølsomme oplysninger med almindelig mail. Print blanketten ud og send/aflevér den til kirkekontoret.

Der er konfirmation på følgende dage:

Lørdag d. 11. maj ved Katrine Bjørn Andersen

Undervisningen på Katrines hold finder sted torsdage kl. 14.30-16.00 i Sognegården

Fredag d. 17. maj (Bededag) ved Lars Sølling

Undervisningen på Lars hold finder sted tirsdage kl. 14.30 - 16.00 i Sognegården

Lørdag d. 18. maj  ved Jens Bærentzen

Undervisningen på Jens hold finder sted torsdage kl. 14.30 - 16.00 i Sognegården

Det er 'først til mølle'-princippet der gælder, og vi gør hvad vi kan for at alle kan få den dato de ønsker.

Kirken kan kun rumme et begrænset antal konfirmander på selve dagen, så der vil være flere konfirmationer på samme dato. Det endelige tidspunkt aftales på holdene i løbet af efteråret.

Omkring 1. juni får I besked om hvornår undervisningen begynder.