Du er her:

Gudstjenester i Ordrup kirke

Som hovedregel er der hver søndag to gudstjenester i Ordrup Kirke. I kalenderen finder du alle planlagte tjenester.

I løbet af året er der særlige gudstjenester, f.eks. kyndelmissegudstjenesten, der i år var tilrettelagt særligt for konfirmander og deres faddere.

Tre kor - én stemme. Trinitatis søndag 27. maj kl. 10.30

Det latinske ord ”trinitatis” betyder ”treenighed”. Ordet findes ikke i biblen, men dukker op engang i oldkirken som et udtryk for og vel også en længsel efter at beskrive Guds væsen.

Gud er tre personer: Fader, Søn og Helligånd og dog alligevel én. De er ”treenige”. Denne gådefulde beskrivelse af den treenige Gud vil Trinitatis søndag få et ganske særligt og iørefaldende udtryk, da hele tre kor medvirker i højmessen.

Kirkens faste kor med seks kirkekorsangere synger fra pulpituret. Det danske Pigekor vil være opdelt i to kor og synger fra gulvet med placeringer langs både kirkens syd- og nordside. Det er lagt i hænderne på Pigekorets dygtige dirigent, Ole Faurschou, at få de tre kor til at blive til én stemme. De tre kor akkompagneres på orglet af organist Dan Kær Nielsen. Liturg og prædikant er Lars Sølling.

Få gudstjenestelisten direkte på din telefon

Du kan hente app'en her: