Du er her:

Sommerudflugt til Nordsjælland - onsdag d. 22. maj

Første stop på årets sommerudflugt er Rudolph Tegners Museum og Statuepark ved Dronningmølle. Efter en spadseretur i den 34 tønder land store park, midt i det ejendommelige landskab ”Rusland”, hvor kunstneren opstillede 14 livfulde bronzeskulpturer, får vi en omvisning på museet.
Andet stop er Restaurant Far til 4 på Gilleleje havn, hvor vi nyder en hjemmelavet frokostbuffet samt en uhindret udsigt over Kattegat.
Tredje stop er den statelige Søborg Kirke med de berømte søjler i midtergangen. Kirken er et tydeligt vidnesbyrd om stedets storhedstid i 12- og 1300-tallet, da kongeborgen Søborg et stykke nord for kirken beherskede Sjællands nordlige spids. De senmiddelalderlige konger opholdt sig gerne på Søborg, for eksempel er Valdemar Atterdags datter, den første dronning Margrete, født her.
Borgruinen vil vi dog nøjes med at betragte på afstand, så vi får tid til en forfriskning ved den liflige Esrum Sø, inden turen går hjem til Ordrup.

Mødested og -tid:
Ordrup Sognegård 22. maj kl. 9.45-17.00. Pris: 200 kr.
Tilmelding på Ordrup Kirkekontor fra onsdag 15. maj kl. 13.00 ved personligt fremmøde og efter ”først-til-mølle-princippet”. Bussen har plads til 55 personer.
Gode travesko anbefales!
Udflugten er forbeholdt ældre i Ordrup Sogn.