Suveræne solokoncerter XI - Beethovens violinkoncert. Tirsdag d. 9. juni med tilmelding

Corona-restriktionerne gør, at der må være max 56 personer i Ordrup Kirke. Derfor laver vi en ekstra koncert med Beethovens violinkoncert. De to koncerter bliver kl. 17.30 og 19.30, og man bliver nødt til at melde sig til. Programmet varer ca. 45 min.

Tilmelding til koncerter 9. juni:

Send en mail til organist Dan Kær Nielsen på ordrupsorganist@gmail.com og oplys de(t) fulde navn(e) på de(n) person(er) som ønsker adgang til koncerten og hvilken en af koncerterne man ønsker at melde sig til. Hvis der stadig er ledige pladser, vil man få en bekræftelse i en svarmail. Ens navn vil herefter være ens adgangsbillet, som skal oplyses ved indgangen til kirken.

Denne koncert er en markering af 250-året for Beethovens fødsel. Med sin violinkoncert spiller den ellers ofte dramatiske Beethoven på nogle andre strenge end vanligt: En overvejende lyrisk 1. sats, en nærmest æterisk 2. sats og en munter, folkelig 3. sats.

Johannes Søe Hansen er som 1. koncertmester i DR-SymfoniOrkestret en af de højst profilerede violinister i Danmark. Han har som solist spillet med alle de danske samt flere udenlandske symfoniorkestre, ligesom han har en stor karriere som kammermusiker i forskellige ensembler.

Her går han med på konceptet med at lade orkestret erstatte af orgelakkompagnement, arrangeret og spillet af organist Dan Kær Nielsen.