Sang og musik

Ordrup kirke har tradition for koncerter af høj musikalsk kvalitet.

Koncerterne begynder kl. 19.30 og der er gratis adgang til selve koncerterne.

Søndag d. 15. december kl. 16.00 - De ni læsninger

Igen i  år medvirker Det danske Juniorkor ved denne traditionsrige, musikalske optakt til julen.

Pia Boysen dirigerer og Dan Kær Nielsen akkompagnerer, og de ni læsninger oplæses af forskellige medlemmer af menigheden. Liturg er sognepræst Jens Bærentzen

Jule-syng-sammen torsdag 19. december kl. 19.30

I sognegårdens store sal mødes sangglade mennesker og synger løs af julesange i to timer.

Der er klaverledsagelse ved kirkens organist, Dan Kær Nielsen.

Alle er velkomne!

Julekoncert med vokalensembet dekorum - søndag d. 22. december kl. 16.00

Dekorum er en ambitiøs gruppe unge, erfarne korsangere. Med et erklæret mål om at være en skabende del af det danske musikliv arbejder koret for at bidrage med noget nyt og spændende ved hver eneste koncert. Som en del af dette mål synges oftest uden dirigent – og uden noder.

Ensemblet ledes af Bo Asger Kristensen.

Koret lover julestemningsgaranti med både danske og franske toner.

Nytårskoncert - suveræne solokoncerter X - Fredag d. 17. januar kl. 19.30

Festlig og farverig nytårskoncert

Solotrompetist fra Odense Symfoniorkester Victor Koch Jensen kan med sine kun 25 år

bedst betegnes som et ungt lovende talent. Musikalsk har Victor Koch Jensen trådt sine

barnesko i Tivoli-Garden og blev allerede i 2011 optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Her studerer han nu i Solistklassen – sideløbende med orkesterjobbet.

Ved koncerten skal vi høre Hummels festlige Trompetkoncert, der sammen med Haydns trompetkoncert er de to vigtigste værker for trompet og orkester.

Her spilles orkesterakkompagnementet på orgel af Aeji Choi, organist ved Sct. Thomas

Kirke på Frederiksberg. Sammen spiller de også Naji Hakims humoristiske sonate for trompet og orgel fra 1994.