Sang og musik

Ordrup kirke har tradition for koncerter af høj musikalsk kvalitet.

Koncerterne begynder kl. 19.30 og der er gratis adgang til selve koncerterne.

 

 

International orgelfestival 2018 - torsdage kl. 19.30

Til dette års orgelfestival er der inviteret solister, som kommer fra den anden side af jorden, men som nu bor her i Øresundsregionen.

Aeji Choi - 6. september kl. 19.30

Den 6. september åbnes orgelfestivalen af koreanske Aeji Choi. Hun har uddannet sig i både Korea, Tyskland og Danmark, hos fremtrædende organister som Zsigmond Szathmáry, Gerhard Gnann og Hans Fagius. Hun er ansat ved Sct. Thomas Kirke på Frederiksberg.  

Aeji Choi vil fremføre to af romantikkens sværvægtere, Reubkes ”Sonate over den 94. Psalme” og Francks ”Grande piéce symphonique”. 

George Chittenden - 13. september kl. 19.30

Den 13. september får vi besøg fra Sverige/New Zealand/USA/Storbritannien. På trods af sine kun 35 år har George Chittendens karriere allerede bragt ham jorden rundt. Opvokset som halvt svensk i Skotland blev han i 2005 i Aberdeen ansat som Storbritanniens yngste domorganist. Efter ansættelser i USA og New Zealand vendte han for et par år siden tilbage til Europa og blev ansat ved Sankta Maria Kyrka i Helsingborg. Sideløbende med organistkarrieren skriver han på en doktorafhandling om nazismens indflydelse på, hvordan kompositionsmusikken udviklede sig i Skandinavien. 

George Chittenden vil ved denne koncert præsentere musik af britiske og new zealandske komponister

Dan Kær Nielsen - 20. september kl. 19.30

Den 20. september spiller Ordrup Kirkes faste organist Dan Kær Nielsen, som ikke kan bryste sig af at have boet på den anden side af kloden. Han har bl.a. studeret et år i Paris, hvor han var organist ved Den Danske Kirke. 

Dan Kær Nielsen spiller et program med romantisk musik fra forskellige europæiske lande af komponister som bl.a. Mendelssohn, Hartmann og Franck.