Sang og musik

Ordrup kirke har tradition for koncerter af høj musikalsk kvalitet.

Koncerterne begynder kl. 19.30 og der er gratis adgang til selve koncerterne.

Julekoncert for Herrer - fredag d. 14. december kl. 19.30

Julekoncert for 6 herre-stemmer

Hovedværket er Maurice Duruflés smukke "Messe Cum Jubilo" for unisont herrekor og orgel. Derefeter opføres ægte julemusik fra Danmark, Sverige og England.

Medvirkende er kirkens mandlige sangere, doblet op i dagens anledning, og kirkens organist.

For en ordens skyld: Damer som Herrer, unge som gamle, alle er hjertens velkomne blandt publikum.

Søndag d. 16. december kl. 16.00 - De ni læsninger

I år medvirker Det danske Juniorkor ved denne traditionsrige, musikalske optakt til julen.

Pia Boysen og Anja Haven dirigerer og Dan Kær Nielsen akkompagnerer, og de ni læsninger oplæses af forskellige medlemmer af menigheden. Liturg er sognepræst Katrine Bjørn Andersen.

Sangaften Tirsdag d. 18. december kl. 19.30

En uformel sangaften, hvor der synges løs fra Højskolesangbogen.

Arrangementet  foregår ved flyglet i sognegårdens store sal og alle er velkomne. De fremmødte er med til at bestemme, hvad der skal synges.