Sang og musik

Ordrup kirke har tradition for koncerter af høj musikalsk kvalitet.

Koncerterne begynder kl. 19.30 og der er gratis adgang til selve koncerterne.

International orgelfestival 2018 - torsdage kl. 19.30

Til dette års orgelfestival er der inviteret solister, som kommer fra den anden side af jorden, men som nu bor her i Øresundsregionen.

Lied-koncert -Torsdag 1. november kl. 19.30

Nina Bols Lundgren, Philippa Cold og Simone Rønn er alle uddanne de ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og  kendte på den danske sangscene som oratoriesolister og operasangere.

Disse tre dygtige sangerinder, der alle er ansat  som korsangere i Ordrup Kirke, vil ved denne koncert fremføre lieder af bl.a. Debussy og Grieg samt nogle af  Mendelssohns duetter i forskellige konstellationer. Dan Kær Nielsen akkompagnerer koncerten på klaver.

Allehelgens-koncert - Tirsdag 6. november kl. 19.30

To af Københavns dygtigste amatørkor er gået sammen om en opførelse af Duruflés smukke Requiem for kor, solister  og orgel. Samarbejdet mellem korene UAK og Kammerkoret CARMINA ligger lige for, da de begge ledes af samme dirigent: Kasper Beck Hemmingsen. Han er, udover at dirigere en række kor, studielektor i korledelse ved Københavns  Universitet og lærer ved Sjælllands Kirkemusikskole.