Onsdagsmøder

Ordrup Kirkes Tirsdagsmøder er kendte og velbesøgte gennem mange år, men fra nytår 2019 er de blevet til Onsdagsmøder. Vi står i den glædelige situation, at antallet af konfirmander stiger, og for at få plads til alle, er vi nødt til at rykke rundt på forskellige arrangementer. Også tidspunktet flytter. Onsdagsmøderne bliver kl. 14.00-16.00. Ellers er intet ændret. Programmet består stadig af spændende foredrag inden for kultur, historie og kirke. Der er stadig kaffe og kringle for 20 kr. og hyggeligt samvær ved bordene.

Peter Olesen: Stille København - 6. marts kl. 14.00

En metropol som København er naturligvis travl og larmende – det er en del af dens identitet og dens tiltrækningskraft.

Men derfor kan man alligevel godt få brug for et sted at sætte sig ned, puste ud og nyde stilheden. Sådanne steder rummer vores hovedstad faktisk flere af, end vi måske lige tænker over, ofte forbløffende tæt på de områder, hvor byens puls

dunker mest højlydt.

Den tidligere TV-journalist Peter Olesen har i 30 år skrevet om arkitektur og vil i foredraget guide os

rundt til storbyens store og små lommer med ro og fred.

Ulf Pilgård: Mit liv som Ulf - 20. marts kl. 14.00

Ulf Pilgaard er en af Danmarks største og mest folkekære skuespillere. Som et fyrtårn har han i over 40 år raget op på teater- og revyscener, i radio, tv-serier og film og efterladt sit publikum i klukkende latter. Denne eftermiddag tager Ulf Pilgaard os med på en rejse op gennem karrieren. Vi skal møde nogle af de personligheder, som han har arbejdet sammen med: Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbeth Dahl.

Bjarne Lenau Henriksen: På kanten af livet - 3. april kl. 14.00

Bjarne Lenau Henriksen har arbejdet i Kirkens Korshær fra 1968 til 2011. Som pensionist arbejder han på niende år frivilligt som hjælpepræst i Horserød Statsfængsel.

Han fortæller om sine erfaringer og tanker fra sit arbejde med mennesker på kanten af livet. Ensomhed, fattigdom, psykisk sygdom, selvmord, hjemløshed, kriminalitet er levende fænomener, som han er blevet konfronteret med og forholder sig til. Hans fortælling rummer håbløshed, men også håb. Alvor, men også humor. Tristhed, men også glæde.