Onsdagsmøder

Ordrup Kirkes onsdagsmøder er kendte og velbesøgte gennem mange år. Programmet består af spændende foredrag inden for kultur, historie og kirke. Der er kaffe og kringle for 20 kr. og hyggeligt samvær ved bordene.

20. november - Per Krøis Kjærsgaard: Hvorfor er det nu, vi synger?

Måske har du sunget med på sangen "Kære Linedanser" eller "Gi’ os lyset tilbage". Nu har du mulighed for at møde manden bag sangene, Per Krøis Kjærsgaard, til et par rigtige "højskolesangtimer". Programmet byder på masser af gode historier og anekdoter - og naturligvis masser af fællessang.

Juleafslutning med gløgg, æbleskiver, sang og spil - 11. december

Efterårets onsdagsmøder afsluttes, som vi plejer, med et julemøde i sognegården. Der serveres gløgg og æbleskiver. Underholdning med blandt andet julesange og bingo. Alt, hvad der skal til for at komme i julehumør.