Onsdagsmøder

Ordrup Kirkes Tirsdagsmøder er kendte og velbesøgte gennem mange år, men fra nytår 2019 er de blevet til Onsdagsmøder. Vi står i den glædelige situation, at antallet af konfirmander stiger, og for at få plads til alle, er vi nødt til at rykke rundt på forskellige arrangementer. Også tidspunktet flytter. Onsdagsmøderne bliver kl. 14.00-16.00. Ellers er intet ændret. Programmet består stadig af spændende foredrag inden for kultur, historie og kirke. Der er stadig kaffe og kringle for 20 kr. og hyggeligt samvær ved bordene.

23. oktober - Spurv møder svale

Bandets sangskriver Ruben Engelhardt har med salmebogen i den ene hånd og guitar i den anden dykket ned i teksterne og skrevet nye rytmiske melodier, der fortolker Grundtvigs salmer på en ny måde. Undervejs i koncerten fortælles anekdoter om Grundtvigs salmeskrivning og fra hans lange spændende liv.

SpurvMøderSvale har hentet sit navn fra Grundtvigsalmen 'Hyggelig, rolig', hvor det i et vers hedder ”Ved dine sale spurv møder svale”.

6. november - Flemming Jerk fortæller om sin farfar

Forfatteren Johannes Jørgensen ville den 6. november være fyldt 153 år. Men selv om han døde i 1956, lever hans digtning endnu. Flemming Jerk belyser den fynske skippersøns menneskelige udvikling fra ubemidlet provinsstudent til internationalt værdsat, katolsk skribent.

20. november - Per Krøis Kjærsgaard: Hvorfor er det nu, vi synger?

Måske har du sunget med på sangen "Kære Linedanser" eller "Gi’ os lyset tilbage". Nu har du mulighed for at møde manden bag sangene, Per Krøis Kjærsgaard, til et par rigtige "højskolesangtimer". Programmet byder på masser af gode historier og anekdoter - og naturligvis masser af fællessang.

Juleafslutning med gløgg, æbleskiver, sang og spil - 11. december

Efterårets tirsdagsmøder afsluttes, som vi plejer, med et julemøde i sognegården. Der serveres gløgg og æbleskiver. Underholdning med blandt andet julesange og bingo. Alt, hvad der skal til for at komme i julehumør.