Onsdagsmøder

Ordrup Kirkes onsdagsmøder er kendte og velbesøgte gennem mange år. Programmet består af spændende foredrag inden for kultur, historie og kirke. Der er kaffe og kringle for 20 kr. og hyggeligt samvær ved bordene. Alle møder begynder kl. 14.00 og slutter kl. 16.00

Mit liv i rampelyset - onsdag d. 29. januar kl. 14.00

Jes Dorph-Petersen er en af Danmarks mest anerkendte tv-værter. I de sidste 30 år har han blandt andet arbejdet som vært på TV 2 Nyhederne og underholdningsprogrammer. Han har kommenteret de store kongelige begivenheder og talrige folketingsvalg.

P.t. er han vært på det dagsaktuelle talkshow ”Go´ aften live”. Succesen har dog ikke været uden omkostninger. For fire år siden var Jes Dorph-Petersen ved at opgive det hele. Han måtte igennem en hård tid med skilsmisse, alkoholbehandling og depression, men er i dag tilbage med en styrke og balance, som han ikke havde tidligere. Ærligt og åbent vil Jes Dorph-Petersen fortælle om sine op- og nedture - og om at finde troen og håbet, når tilværelsen ser mørkest ud.

Danske kongegrave - onsdag d. 12. februar kl. 14.00

I 2014 udkom det store trebindsværk Danske Kongegrave efter at have været mere end 20 år undervejs. Redaktøren, kunsthistorikeren Karin Kryger vil fortælle om værket og dets lange tilblivelseshistorie, om udvalgte kongegrave, især fra Frederik V’s kapel i Roskilde Domkirke, men også om de konger og dronninger, hvis grave vi ikke kender og hvorfor.

En anderledes og spændende vej gennem Danmarkshistorien og nogle af dens fornemste og mest talende monumenter.