Hvad er minikonfirmand?

Minikonfirmand er et tilbud til elever på tredje årgang, der er

-nysgerrige,

-kan lide at stille spørgsmål

-lave drama,

-synge

-høre historier

og som har lyst til gennem leg, drama og samtale at fordybe sig i kristendom. Vi lægger vægt på kultur og traditioner og vores udgangspunkt er den kristne grundfortælling. Vi mener, at der bag de kristne fortællinger ligger værdier og erfaringer, som er spændende at få talt om og vendt med hinanden.

Minikonfirmand er et forløb alle eftermiddage fra mandag til fredag efter skoletid i uge 13, det vil sige fra den 23. til den 27. marts. Vi slutter af med en festlig fælles gudstjeneste søndag den 29. marts kl. 14.00

Vi har valgt at lave det som kompaktforløb, fordi vi har gode erfaringer med det, og det betyder, at fritidsaktiviteter i øvrigt skal aflyses i uge 13.

Hvis dit barn går i 3. klasse, kan du melde det til via dette link (kræver NemId)

I tilmeldingen bedes du oplyse:

Navn og klasse

Kontaktoplysninger (tlf og mail) på forældrene

Om barnet har særlige behov (fx i forbindelse med allergi)

Elever fra Ordrup Skole hentes i GFO’en efter skoletid og mini’konfirmand slutter kl. 16.00 (cirka).

Det med småt: Når vi ved, hvilke børn og fra hvilke klasser, der melder sig til, tilrettelægger vi forløbet, så vi henter efter skoletid (normalt er det ca. 13.30-14.) Så følges vi ad over vejen til Ordrup Kirke, hvor vi får lidt eftermiddagsmad at styrke os på inden vi begynder.
Minikonfirmand varer til kl 16 og hvis børnene må gå hjem selv, så slipper vi dem dér.

Der bliver dog mulighed for at blive til kl. 17, ligesom i GFO’en, hvis I foretrækker at hente, fordi I bor langt væk eller barnet ikke selv må gå hjem.

Det er først til mølle – så skynd dig at melde dit barn til.

Sidste frist er d. 6. marts.

Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsener fra Katrine Bjørn Andersen, sognepræst ved Ordrup kirke

Jakob og Anne Sophie, stud. theoler og minikonfirmandundervisere.

Følg med i hvad der sker hos os -Tilmeld dig Ordrup Kirkes nyhedsbrev

Vi glæder os til at møde dig!

Hilsen Anne Sofie Nissen og Jacob Engelstad